WadkanZ Multisport - verseny, tábor, edzés

WadkanZ

Honnan indult a WadkanZ Trail?

2017. január 19. - WadkanZ

Négy éve kezdtem el triatlonozni és terepen futni. Minden verseny után hosszasan elemeztem a verseny negatív és pozitív élményeit és jegyzeteket készítettem. Amikor véletlenül lehetőséget kaptam biatorbágyon a helyi futóverseny megszervezésére, azonnal eszembe jutottak jegyzeteim, amiket igyekeztem maradéktalanul felhasználni. Még sok megoldandó feladat maradt a listán, szenvedélyem a versenyszervezés. Nem titok, az első versenyek nem hozták, hanem vitték a pénzt… A honlap hónapokig készült, és ma is folyamatosan fejlesztjük

Az első terepfutó versenyünk

Egy évvel ezelőtt kezdőtött minden: pályabejárások, álmodozás, hosszú éjszakák a térképek fölött görnyedve... És most: a 4 verseny 12 pályálya a honlapon tanulmányozható, pályabejárásokat indítunk, túl vagyunk a 100. nevezőn... Újabb és újabb feladatok minden nap, és a WadkanZ csapatához egyre több lelkes futó és munkatárs csatlakozik.

Nagyszerű érzés, hogy egyre többen álltok mögöttünk!

Frissítés másként

Az első versenyen ismertük meg egymást Hidvégi Katával, aki akkor még a Hammer csapatát képviselte és a biatorbágyi verseny frissítéséért volt felelős. Sok izgalmas vitánk volt a frissítéssel kapcsolatban, Kata vágya volt, hogy átgondolt, és személyre szabott frissítést adjunk a futóknak, amibe nem illik bele sek a kóla, sem a meggondolatlan eszem-iszom a frissítőpontokon.

A versenysorozat születése

Amikor nekiálltam a 2017-es verseny szervezésének, Huber-Szabó Lőrinc, azaz Lenci, mint budakeszi rezidens futó ajánlotta fel, hogy segít megtervezni egy pályát Budakesziről. Meghirdettük az eseményt, és napok leforgása alatt közel 500 érdeklődőt vonzott az esemény.

Kata ötlete volt, hogy legyen egy verseny Törökbálinton. Ez után már csak egy lépés volt, hogy Budaörsre is szervezzünk egy különleges versenyt, innen az éjszakai verseny ötlete.

Mindenek felett a hit

A WadkanZ önmegvalósításként indult útjára, nem pedig üzleti vállalkozásként. A célkitűzés az elérhető lehető legmagasabb minőség, mind szervezésben, mind eszközökben. Nem szeretnénk olcsó versenyt szerv ezni. Igyekszünk kiszolgálni minden esetben versenyzőink kérdéseit minél gyorsabban.

Fantasztikus érzés volt, amikor az első versenyre gyakorlatilag a semmiből felbukkant a WadkanZ név, és túlléptük a 100, a 150, majd öt híján a bűvös 200-as nevezői létszámot! Ehhez azonban a mai napig hatalmas hitre volt szükségem, mivel mindent saját pénzből, munkahely mellett értem el – és semmi garancia nem volt rá, hogy a befektetett energia valaha is visszatérül. Viszont, a megérzéseim mindig azt súgták, hogy “tovább”, “most már ne állj meg”, “ezt kell tenned”, “ez a te utad.”

A sorozat szervezésének kezdetén rögtön felmondtam a zeneiskolai állásomat, hogy minden energiámat a WadkanZ edzéseire és versenyeink szervezésére fordíthassam. Töretlenül hiszek benne, hogy bővülni fog szolgáltatásunk felnőtt és gyerek edzőtáborokkal, és még sok-sok versennyel.

A következő posztban a pályák kialakításába szeretnélek beavatni titeket.

Üdvözlettel:

Wadkan

A bejegyzés trackback címe:

https://wadkanz.blog.hu/api/trackback/id/tr3712540431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása